STOCKHOLM
ALL OUT 2024

Här avgörs allt när alla startar gemensamt i en mäktig start i Hagaparken, för att gå all in och All Out. Spring så långt du kan på 30 eller 60 minuter. Här sätts både din snabbhet och uthållighet på prov. Hur långt kommer du och hur länge orkar du pusha dig själv? Med hjälp av GPS-trackers håller vi koll på varje steg du tar och när slutsignalen ljuder kan vi se vilka som har kommit längst. Efter avslutat lopp kommer Stockholms mest kompletta löpare att koras!  

ANMÄLAN
ANMÄLAN HELA SERIEN

OM LOPPET

 • DATUM: 19 oktober

 • EVENEMANGSOMRÅDET:
  Haga Tingshusslätten

 • PRELIMINÄRA STARTTIDER:
  30 min kl. 10.00 och 60 min kl. 11.00

 • DISTANSER: Spring så långt du kan på 30 eller 60 minuter. Med våra GPS-trackers mäter vi din distans och dina nära och kära kan följa dig via våra leaderboard på plats.

  Banan går på en gemensam rundbana som är cirka 3 km.

  Rullstol är tillåtet, men banan går delvis på grus. Ingen tävlingsklass. Barnvagn är ej illåten. 

 • DET HÄR INGÅR: Medalj, energi efter loppet i form av dryck och bar, tidtagning och nummerlapp.

DET HÄR ÄR STOCKHOLM 360 CHALLENGE

Tre lopp – tre olika löparupplevelser. I Stockholm 360 Challenge finns det två olika klasser att välja på. Antingen 5 kilometer eller 10 kilometer (herr och dam). Väljer du 5 kilometersklassen blir det automatiskt 30 minuter på All Out och 10 kilometer innebär 60 minuter på All Out. Du måste springa samma distans på samtliga lopp om du anmäler dig till hela serien direkt. En snygg vattenflaska väntar dessutom alla seriedeltagare. 

Poängen i serien räknas utifrån din placering i respektive lopp. Det handlar alltså om att samla så lite poäng som möjligt i totalen. Bästa möjliga resultat är således tre poäng, i det fall du vinner samtliga tre lopp. Kommer du på plats två, tre och fyra blir din totala poäng nio osv. Inför det avgörande loppet i oktober kommer en poängställning att publiceras så att deltagarna kan ta sikte på vem eller vilka de måste springa längre än på All Out. Woods och Streets har tidtagning i båda klasserna och på All Out kommer din totala löpta distans, som mäts med en GPS-tracker, att bli ditt resultat. 

För dig som inte vill delta i hela serien går det alldeles utmärkt att springa enskilda lopp. Alla alternativ hittar du på anmälningssidan. Där finns det även möjlighet att välja bort medalj. 

Topp tre i dam- och herrklassen kommer att premieras med fina priser och vinnaren kan titulera sig Stockholms mest kompletta löpare 2024. 

Åldersgräns:
5 km/30 min: 11 år med målsman, 13 år ensam. 

10 km/60 min, 13 år med målsman, 15 år ensam.

Start och mål är alltid på loppens evenemangsområde och där finns såklart övrig service såsom toaletter, klädinlämning, matförsäljning och sjukvård. 

Välkommen! 

EVENEMANGSOMRÅDE & TIDTAGNING

Vi utgår från Haga Tingshusslätten på evenemangsområdet. Banan går på en något kuperad slinga genom vackra Hagaparken, på breda vägar så att det går att varva andra löpare om du kommer gå All Out. Banan går på en gemensam rundbana som är cirka 3 km.

På evenemangsområdet kommer det att finnas en skärm med en leaderboard. Alla löpare kommer att passera runt evenemangsområdet och det kommer garanterat att bjudas på hejaklackar runt hela banan för att peppa och pusha dig att hålla tempot uppe och orka hela vägen.

Anmäl DIG

PRISSTEGE

1/2-25/2

5 och 10 km

395 kr

26/2 – 5/5

5 och 10 km

495 kr

ANMÄLAN
6/5 – 13/10

5 och 10 km

575 kr

14/10 – 19/10

5 och 10 km

655 kr

Du väljer mellan följande betalningsalternativ:
• Betala med Swish.
• Betala med Visa eller MasterCard.
• Betala med faktura via Klarna.
Genom att anmäla dig till evenemanget godkänner du Stockholm All Out allmänna villkor. Anmälan är personlig, din startplats kan inte överlåtas till annan person.

Du kan anmäla dig till evenemanget ända fram till 1 timme innan första start. Efteranmälan görs digitalt via den ordinarie anmälningssidan. På loppdagen går det endast att betala via Swish.

BANAN

Visste du att: Det överskott som Marathongruppens lopp genererar går till hundra procent tillbaka till idrotten, dels till arrangörsklubbarna (Hässelby SK och Spårvägen FK) och dels till andra ideella föreningar som ställer upp med funktionärer.

PARTNERS

 

Youtube
Vimeo
Google Maps