STOCKHOLM
STREETS 2024

På den snabba 10 kilometers-banan kommer din snabbhet att sättas på prov när Streets (fd STHLM 10) går av stapeln den 13 juni. Välj om du vill springa 5 eller 10 kilometer. Detta är ett perfekt tillfälle att förena löpning med after work!

Du startar vid Vinterviken och springer ett eller två varv runt sjön Trekanten på en platt bana med en totalstigning på 39 höjdmeter för 5 km och 83 höjdmeter för 10 km.

Detta är ett perfekt lopp för att testa formen eller att bara njuta av 5 eller 10 kilometer en härliga sommardag! Streets ger dig en snabb och rolig löparupplevelse i en skön miljö.  

OBS! Efteranmälan stänger helt kl. 17.30 den 13 juni och då går det inte längre att anmäla sig till loppet. Se till att göra det innan dess. 

 

RESULTAT 2024
DELTAGARINFO
GPX-FIL

OM LOPPET

  • DATUM: 13 juni

  • EVENEMANGSOMRÅDET: Vinterviken från kl. 16.00 och området stänger kl. 21.00

  • PRELIMINÄRA STARTTIDER:
    5 km kl. 18.30 och 10 km kl. 19.00

  • DISTANSER: Klassisk tidtagning i både 5 och 10 km

  • DET HÄR INGÅR: Medalj, dryck och bar, tidtagning och nummerlapp.

DET HÄR ÄR STOCKHOLM 360 CHALLENGE

Tre lopp – tre olika löparupplevelser. I Stockholm 360 Challenge finns det två olika klasser att välja på. Antingen 5 kilometer eller 10 kilometer (herr och dam). Väljer du 5 kilometersklassen blir det automatiskt 30 minuter på All Out och 10 kilometer innebär 60 minuter på All Out. Du måste springa samma distans på samtliga lopp om du anmäler dig till hela serien direkt. En snygg vattenflaska väntar dessutom alla seriedeltagare. 

Poängen i serien räknas utifrån din placering i respektive lopp. Det handlar alltså om att samla så lite poäng som möjligt i totalen. Bästa möjliga resultat är således tre poäng, i det fall du vinner samtliga tre lopp. Kommer du på plats två, tre och fyra blir din totala poäng nio osv. Inför det avgörande loppet i oktober kommer en poängställning att publiceras så att deltagarna kan ta sikte på vem eller vilka de måste springa längre än på All Out. Woods och Streets har tidtagning i båda klasserna och på All Out kommer din totala löpta distans, som mäts med en GPS-tracker, att bli ditt resultat. 

För dig som inte vill delta i hela serien går det alldeles utmärkt att springa enskilda lopp. Alla alternativ hittar du på anmälningssidan. Där finns det även möjlighet att välja bort medalj. 

Topp tre i dam- och herrklassen kommer att premieras med fina priser och vinnaren kan titulera sig Stockholms mest kompletta löpare 2024. 

Åldersgräns:
5 km/30 min: 11 år med målsman, 13 år ensam. 

10 km/60 min, 13 år med målsman och 15 år

Start och mål är alltid på loppens evenemangsområde och där finns såklart övrig service såsom toaletter, klädinlämning, matförsäljning och sjukvård. 

Välkommen! 

SERVICE & EVENEMANGSOMRÅDE

Plats: Evenemangsområdet ligger i vackra Vinterviken där du kan hänga med dina vänner eller kollegor efter loppet. Området bjuder på skönt häng på plats.

Hitta hit: T-bana till Aspudden, gå därefter 950 meter. Se kartan här. 
 
Medel: Rullstol är tillåtet, men det finns trottoarkanter som ni måste kunna hantera. Det finns ingen tävlingsklass.
Barnvagn ej tillåtet

Anmäl dig

PRISSTEGE

1/2 – 25/2

5 och 10 km

395 kr

26/2 – 9/6

5 och 10 km

495 kr

ANMÄLAN
10/6 – 13/6

5 och 10 km

595 kr

Du väljer mellan följande betalningsalternativ:
• Betala med Swish.
• Betala med Visa eller MasterCard.
• Betala med faktura via Klarna.
Genom att anmäla dig till evenemanget godkänner du Stockholm All Out allmänna villkor. Anmälan är personlig, din startplats kan inte överlåtas till annan person.

Du kan anmäla dig till evenemanget ända fram till 1 timme innan första start. Efteranmälan görs digitalt via den ordinarie anmälningssidan. På loppdagen går det endast att betala via Swish.

BANAN

Visste du att: Det överskott som Marathongruppens lopp genererar går till hundra procent tillbaka till idrotten, dels till arrangörsklubbarna (Hässelby SK och Spårvägen FK) och dels till andra ideella föreningar som ställer upp med funktionärer.

PARTNERS

 

Youtube
Vimeo
Google Maps